meditatie

Voordat je een ruimte vrijmaakt, maak je je eigen energie vrij. Net zoals je regelmatig je lichaam reinigt, is het belangrijk dat je de funky, schietgrage energie die zich in je veld bevindt, reinigt. Een deel ervan zal steevast de jouwe zijn van je eigen stress, ziekte of pijnlijke emoties. Sommige zijn wat je van andere mensen en plaatsen hebt opgepikt. Zie het als energiehygiëne. Ik ruim mezelf op in de ochtend, tussen de klanten door, en aan het eind van elke dag.

Meditatie, heldere negatieve energie, visualisatie

Leer hoe je het vrijkomen van negatieve energie kunt visualiseren.

Visualiseren van het vrijkomen van negatieve energie

Visualisatie kan overal en altijd worden gedaan, zelfs als u op een drukke luchthaven zit. Als je denkt dat je niet goed kunt visualiseren, probeer het dan eens. Zoals alles, wordt het makkelijker met oefenen. Plus, je bent niet alleen verbeelden, je bent het creëren van een echte energetische verschuiving die je in staat zal zijn om te voelen in de tijd.

Als je religieus of spiritueel bent, kun je vragen om goddelijke hulp voor dit proces. Hier is hoe:

Stel een intentie in voor het vrijgeven van al je eigen negatieve energie en alles wat je hebt opgepikt van anderen. Ik zeg graag: Ik laat gemakkelijk alle energie los van mijzelf en anderen die mij niet meer dient. Ik doe dit voor mijn hoogste goed.

Stel je voor dat je een klein bolletje schitterend, goudkleurig licht in het midden van je borstkas krijgt, waardoor het licht bij elke uitademing wordt uitgebreid.

Stel je voor dat je in- en uitademt via je borstkas, waardoor het licht bij elke uitademing wordt uitgebreid.

Verspreid het licht over uw hele lichaam. Zie het in uw hoofd, romp, armen en tenen.

Verspreid het nu voorbij uw huid tot het licht ongeveer een armlengte in alle richtingen uitsteekt.

Volg door afscherming (zie hieronder).

Ja, zo eenvoudig is het en het werkt. Als u dit regelmatig doet, zult u zich rustiger, vrediger, minder reactief en evenwichtiger voelen.

Comments are disabled.